Stand Rondje Mokum aangepast na Middenmeerloop

Op dit moment kunnen onze lopen weer fysiek gehouden worden. Je kunt je nu inschrijven voor de Sloterplasloop (10 oktober 2021) - Middenmeerloop (24 oktober 2021=VERVALLEN!) en Olympisch Stadionloop (14 november 2021). De data voor de lopen in 2022 zullen aan het eind van het jaar bekend worden.

 

Beste deelnemers Rondje Mokum en Middenmeerloop 2018:

Helaas kunnen wij de uitslag van de Middenmeerloop niet meetellen voor het Rondje Mokum klassement. Tijdens deze loop zijn er door een menselijke fout veel lopers en loopsters een verkeerde kant opgestuurd en zijn er circa 5 verschillende routes gelopen door de deelnemers. Hierdoor is de uitslag, vooral achter de kopgroep, niet betrouwbaar vast te stellen. Daarom hebben we het besluit genomen deze uitslag niet mee te tellen voor het Rondje Mokum-klassement.
Als gevolg hiervan gaan we voor 2018 het klassement bepalen op basis van de beste 3 resultaten van 6 lopen in plaats van 4 van de 7 lopen. De tussenstand zal spoedig worden aangepast op deze site.

Dus voor het Rondje Mokum-klassement tellen dit jaar jouw drie beste prestaties uit deze zes lopen: Vondelparkloop, Louis Vinkloop, Nescioloop, Gaasperplasrun, Sloterplasloop en de Olympisch Stadionloop van aanstaand weekend.
Voor de eindherinnering, het T-shirt, blijft de Middenmeerloop wel gelden en blijft het nodig dat je 4 van de 7 lopen hebt uitgelopen, de hoofdafstand hetzij de korte afstand. Als je aan vier lopen hebt meegedaan dan kan je je T-shirt vanaf eind november ophalen bij Run2day.

Onze excuus voor deze situatie, maar wij gaan er vanuit dat dit de meest eerlijke oplossing is.